Den 20. april 2023 havde jeg besøg af Dragør Kommunes borgmester Kenneth Gøtterup. Kenneth Gøtterup delte efter sit besøg følgende på sin Facebook-side:

Var i dag på virksomhedsbesøg hos Anette Buckle der ejer og driver B`Calm der yder zoneterapi. Anette startede sin virksomhed lige inden første nedlukning under Corona og oplevede som alle andre erhvervsdrivende både udfordringer og de alvorlige konsekvenser ved nedlukningen.

Vi fik en lang snak om de forskellige behandlingsformer der findes, hvem der har stor gavn af zoneterapi og samspillet mellem sygehusvæsen og kommunerne. Og ikke mindst, hvordan private behandlere også spiller en vigtig rolle for mange borgere og bidrager til bedre helbred og trivsel.

Anette har taget springet fra at være ergoterapeut i ældreplejen til at tilbyde zoneterapi og sundhedsydelser til alle aldre. Der var en inspirerende snak, hvor vi kom langt omkring trivsel og helbred, og hvordan vi kan passe på os selv i de forskellige faser i livet. Og til sidst lige inden vi var færdige fandt vi ud af, at vi begge havde været ansat (for mange år siden) på den samme arbejdsplads med et par år imellem. Så lidt anekdoter blev der også tid til.

Tak for at få lov til at møde en virksomhed som din og for en snak om sundhed der satte tankerne i gang.

Mange tak til Kenneth Gøtterup for besøget, snakken og de fine ord!