Den Danske Zoneterapeutskole (DDZ) har netop opdateret deres hjemmeside. I forbindelse med opdateringen bad DDZ mig om at komme med en udtalelse, som er bragt på undersiden “Det laver vores tidligere elever”:

Jeg arbejder fuld tid som behandler og har klinik hjemme, men er også fast på en virksomhed 1-2 dage om ugen.

Er uddannet Zoneterapeut og Fysiurgisk massør fra skolen (DDZ).

I klinikken tilbyder jeg derfor zoneterapi og massage – også kombi behandlinger af begge, men det er primært zoneterapi jeg arbejder med.

Min målgruppe er ”zoneterapi for alle”, og jeg oplever da også forskellige aldersgrupper og årsager til henvendelse.

Det bedste ved at være zoneterapeut er at have muligheden for at gøre en forskel for rigtig mange mennesker.

Jeg er uddannet ergoterapeut, hvor jeg arbejdede med rehabilitering, den erfaring er jeg glad for at have med i bagagen.

Når der er nedlukning, økonomiske kriser etc., savner jeg en fast indkomst, mere tryghed i de faste rammer med ferie, pension, sygedage etc. – men så skal jeg jo minde mig selv om, hvad det var der fik mig til at tage skridtet som selvstændig og ønsket om at blive zoneterapeut. 😊

At være selvstændig zoneterapeut kræver troen på det og blive ved med at tro på det, også på de svære dage.

Et godt råd; GO FOR IT! – hvis det er det du brænder for. Zoneterapeutuddannelsen er lærerig på både det faglige og personlige plan.

Navn; Anette Buckle
Alder; 47 år.

Uddannet; November 2019.
Klinik navn; B`Calm
www.bcalm.dk